• NL
 


Welkom bij Accountantskantoor Otten

Voorstelling

Accountantskantoor Otten staat sinds 2006 kleine en middelgrote ondernemingen bij in hun fiscale en administratieve verplichtingen. 

Ons kantoor is erkend bij het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten (www.iab.be) als accountant én als belastingconsulent.  Dit beroepsinstituut ziet er op toe dat het kantoor en haar medewerkers voldoen aan hoge kwaliteitseisen, en dat zij door permanente beroepsopleiding constant mee zijn met de steeds wijzigende wetgeving ter zake.

Sinds 2014 is ons kantoor verhuisd naar Brecht (St-Job-in ’t Goor), maar u kan voor besprekingen ook nog steeds terecht op ons kantoor in Rijkevorsel (op afspraak).


 

Filosofie

Creatieve oplossingen op maat door een persoonlijke aanpak

Niet elke ondernemer is hetzelfde, niet elke zaak is hetzelfde, niet elke situatie is hetzelfde.  Bijgevolg bestaat er ook geen standaard oplossing die voor iedereen zonder meer toegepast kan worden.  Wat voor uw buur, concurrent, leverancier, … een goede oplossing is, is daarom niet voor u de beste oplossing.

Bij Accountantskantoor Otten zoeken we samen met u naar een oplossing op maat die in uw specifieke situatie het best overeen komt met uw behoeften.  Om tot die oplossing te komen geloven we niet in  eenrichtingsverkeer, waarbij we zonder overleg u een advies voorschotelen, maar proberen we in een open dialoog samen met u tot een wel doordachte, voor u meest optimale beslissing te komen.

Om tot deze oplossingen te komen, is het van belang dat uw dossierbeheerder uw dossier door en door kent.  U heeft bij ons dan ook steeds één vast aanspreekpunt, voor al uw vragen.

 

Onze kantoren:

Kantoor te Brecht:
Brechtsebaan 17
2960 Brecht
(St-Job-in't-Goor)

Tel: +32 3 636 27 08
Kantoor Rijkevorsel
Kleine Markweg 47
2310 Rijkevorsel 
(enkel op afspraak)

Tel: +32 3 636 27 08